Gosselin Self Storage in Deurne

Tijdelijke promotie: ontvang 1 maand gratis bij een contract voor 6 maanden
Verkeersomleiding Gosselin Selfstorage

Verkeersomleiding - hoe bereik de Gosselin Selfstorage?

Momenteel zijn er werken aan de Bisschoppenhoflaan en de Lakborslei in Deurne. We raden alle klanten aan om via de Krijgsbaan en het rond punt van Wommelgem naar hier te komen.

Opslagruimtes te huur voor iedereen

Heb jij ook meer materiaal dan er in je garage of berging past? Of wil je een bedrijfje beginnen en heb je nog niet het nodige kapitaal om een pand aan te kopen voor je start-up? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een oplossing op maat voor elk opslagprobleem met ons breed aanbod aan opslagruimtes in Deurne, Antwerpen.

Bekijk hier de prijzen van onze opslagruimtes. Je kan altijd kosteloos overstappen naar een ander formaat en er geldt een opzegtermijn van slechts twee weken. Vragen? Bel dan gratis met onze experten en zij helpen je met veel plezier verder!

Gosselin Self storage is makkelijk bereikbaar

Makkelijk bereikbaar

Onze opslagruimtes liggen centraal gelegen nabij Antwerpen en de Antwerpse haven. Ze zijn alle dagen van de week toegankelijk van 06u00 tot 20u00 met je badge en persoonlijke toegangscode. Meer nog, je kan altijd gratis gebruik maken van de verhuiskarretjes in onze shop.

Banner verhuisdozen

Nood aan handig pakmateriaal?

Bezoek onze boxshop!
Gosselin Self storage neemt maatregelen tegen Covid

Covid-19 maatregelen

Onze ruimtes zijn geventileerd en deurklinken worden regelmatig gedesinfecteerd. Op verschillende plaatsen staan handgels ter beschikking en je kan ten alle tijden je handen wassen. Deze nieuwe voorzieningen werden getroffen om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. Gelieve de social distancing dan ook te respecteren.

Reserveer je opslagruimte nu
Gewenste opslagruimte
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
De gegevens die je verstuurt, worden alleen gebruikt om je aanvraag te behandelen. Door op 'indienen' te klikken verklaar je akkoord te gaan met onze privacy policy. 

Self storage nieuws

Car storage

Car Storage ziet verdubbeling in verhuurde plaatsen

De Gosselin Car Storage, gelegen aan de Merksemsesteenweg in Deurne, kende op één jaar tijd een verdubbeling in het aantal verhuurde autostaanplaatsen. Zowel oldtimers, als sportwagens en dagelijkse auto’s worden er gestald.
Car storage

SeaSunRally verzamelt rallywagens aan Gosselin car storage

Voor een privé evenement van SeaSunRally werden de deelnemende rally wagens verzameld aan de Gosselin car storage. Alle 26 wagens doorliepen een document control en werden voorzien van een GPS systeem alvorens ze enkele dagen achter slot en grendel verdwenen.
Self storage

Gosselin Self Storage: budgetvriendelijke opslagruimte

In de VS huurt de helft van de Amerikanen opslagruimte buitenshuis. Het ‘selfstorage’-concept waaide over naar Europa, waar ook kmo’s er dankbaar gebruik van maken. Een selfstorage-unit huren valt namelijk aanzienlijk goedkoper uit dan een vergelijkbare oppervlakte in een kantoorgebouw. Gosselin biedt Self Storage aan in Deurne en Brasschaat.