Gosselin Self Storage in Deurne

Makkelijk bereikbaar. Alle formaten opslagruimtes.

Opslagruimtes te huur voor alles en iedereen.

Heb jij ook meer materiaal dan dat er in je garage of berging past? Of wil je een bedrijfje beginnen en heb je nog niet het nodige kapitaal om een pand aan te kopen voor je start-up? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een oplossing op maat voor elk opslagprobleem met ons breed aanbod aan opslagruimtes gelegen te Deurne, Antwerpen.

Bekijk hier de prijzen van onze opslagruimtes. Je kan altijd kosteloos overstappen naar een ander formaat en er geldt een opzegtermijn van slechts twee weken. Vragen? Bel dan gratis met onze experten en zij helpen je met veel plezier verder!

Gosselin Self storage is makkelijk bereikbaar

Makkelijk bereikbaar

Onze opslagruimtes liggen centraal gelegen nabij Antwerpen en de Antwerpse haven. Ze zijn alle dagen van de week toegankelijk van 06u00 tot 20u00 met je badge en persoonlijke toegangscode. Meer nog, je kan altijd gratis gebruik maken van de verhuiskarretjes in onze shop.

Gosselin Self storage neemt maatregelen tegen Covid

Covid-19 maatregelen

Onze ruimtes zijn geventileerd en deurklinken worden regelmatig gedesinfecteerd. Op verschillende plaatsen staan handgels ter beschikking en je kan ten alle tijden je handen wassen. Deze nieuwe voorzieningen werden getroffen om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. Gelieve de social distancing dan ook te respecteren.

Reserveer je opslagruimte nu
Gewenste opslagruimte
De gegevens die je verstuurt, worden alleen gebruikt om je aanvraag te behandelen. Door op 'indienen' te klikken verklaar je akkoord te gaan met onze privacy policy.