Self storage nieuwsberichten

Welkom in de nieuwssectie

SeaSunRally verzamelt rallywagens aan Gosselin car storage

Voor een privé evenement van SeaSunRally werden de deelnemende rally wagens verzameld aan de Gosselin car storage. Alle 26 wagens doorliepen een document control en werden voorzien van een GPS systeem alvorens ze enkele dagen achter slot en grendel verdwenen tot Boes Transport de auto’s kwam ophalen met vrachtwagens.

“Alle deelnemers ontvingen een road book en aangepaste kledij wanneer ze hun wagens kwamen afzetten aan de Gosselin car storage. Daar gaven ze hun rally autosleutels af zodat de auto’s veilig naar Portugal gebracht konden worden om daar dan de lokale wegen te verkennen”, aldus mede-organisator Pierre.

Doordat de car storage centraal gelegen is en zich buiten de Lage Emissie Zone bevindt, konden alle deelnemers hun auto’s zonder zorgen tot op de parking rijden. Daar gingen ze enkele daagjes de storage in. Op 31 mei keren de vrachtwagens terug voor het lossen van de auto’s en kunnen de eigenaars deze weer ophalen na twee weekjes racen over de Portugese wegen.

Car storage

Over SeaSunRally

In 1996 begon Seasunrally met het organiseren van internationale plezier-rally's voor oldtimer auto's. Ze combineren prachtige routes langs de Middellandse Zee met een vleugje sportiviteit.

Car storage

Car Storage ziet verdubbeling in verhuurde plaatsen

De Gosselin Car Storage, gelegen aan de Merksemsesteenweg in Deurne, kende op één jaar tijd een verdubbeling in het aantal verhuurde autostaanplaatsen. Zowel oldtimers, als sportwagens en dagelijkse auto’s worden er gestald.
Self storage

Gosselin Self Storage: budgetvriendelijke opslagruimte

In de VS huurt de helft van de Amerikanen opslagruimte buitenshuis. Het ‘selfstorage’-concept waaide over naar Europa, waar ook kmo’s er dankbaar gebruik van maken. Een selfstorage-unit huren valt namelijk aanzienlijk goedkoper uit dan een vergelijkbare oppervlakte in een kantoorgebouw. Gosselin biedt Self Storage aan in Deurne en Brasschaat.
Uitbreiding van de self storage in Deurne

Self storage blijft uitbreiden

De Gosselin Self Storage is al acht jaar een succesverhaal. In juni vond de vierde uitbreiding plaats sinds de start van de opslag units in 2014. Een interview met Philip Corens.