Self storage nieuwsberichten

Welkom in de nieuwssectie

Self storage blijft uitbreiden

De Gosselin Self Storage is al acht jaar een succesverhaal. In juni vond de vierde uitbreiding plaats sinds de start van de opslag units in 2014. Zo ging de self-storage van 85 boxen naar 450 in totaal sinds de officiële opening. En Gosselin kijkt al naar de toekomst, want er werd meteen een platform voorzien om op de bovenverdieping van de huidige uitbreiding nog eens extra boxen te plaatsen die het totaal op 580 units zullen brengen.

Philip Corens (55) is het gezicht van de Self Storage sinds het prille begin. Hij kwam terecht op de sales afdeling van de verhuisdivisie met twintig jaar ervaring in de verhuissector, en stelde zich kandidaat om de Self Storage te
runnen. “Het nauwe contact met de klanten geeft de meeste voldoening. Elke klant komt hier met een verhaal en we maken altijd een praatje. Soms nemen ze zelfs een taartje mee”, lacht Philip.

De klanten van de Self Storage zijn al even verschillend als de inhoud van de boxen. De overgrote meerderheid van de klanten zijn particulieren. “Ik heb alle types verzamelaars al over de vloer gehad: exclusieve dranken, CD’s,
vintage kledij, kunst, … noem maar op.” Ook bedrijven vinden hun weg naar de Self Storage. Denk aan klanten die een unit huren voor de opslag van hun archief, of een online winkel die zijn stock ergens kwijt wil. Sommige klanten ziet Philip meermaals per dag, andere slechts een keer per jaar. Maar hij heeft alvast één motto waar hij aan vasthoudt: “Het is voor mij belangrijk dat klanten een goed gevoel hebben. Dat ze weten dat hun goederen veilig staan, proper, vlakbij huis, en met veel parkeergelegenheid. Deze goede mond-aan-mond reclame heb ik opgebouwd door de jaren heen en is onbetaalbaar”, aldus Philip.

Uitbreiding van de self storage in Deurne

De meeste mensen zijn klanten die in de buurt wonen in een straal van twee kilometer. Vaak wonen ze in appartementen waar gewoon niet genoeg ruimte is. In de laatste drie maanden van 2021, nadat het ergste van de Covid-pandemie was gepasseerd, merkte Philip toch een sterke stijging op in de verhuur van boxen. “We zitten volledig volzet, daarom hebben we beslist om uit te breiden. We focussen vooral op boxen van 15 kubieke meter, deze middenmaat wordt het meeste verhuurd samen met de boxen van 20 en 30 kubieke meter.”

Car storage

Car Storage ziet verdubbeling in verhuurde plaatsen

De Gosselin Car Storage, gelegen aan de Merksemsesteenweg in Deurne, kende op één jaar tijd een verdubbeling in het aantal verhuurde autostaanplaatsen. Zowel oldtimers, als sportwagens en dagelijkse auto’s worden er gestald.
Car storage

SeaSunRally verzamelt rallywagens aan Gosselin car storage

Voor een privé evenement van SeaSunRally werden de deelnemende rally wagens verzameld aan de Gosselin car storage. Alle 26 wagens doorliepen een document control en werden voorzien van een GPS systeem alvorens ze enkele dagen achter slot en grendel verdwenen.
Self storage

Gosselin Self Storage: budgetvriendelijke opslagruimte

In de VS huurt de helft van de Amerikanen opslagruimte buitenshuis. Het ‘selfstorage’-concept waaide over naar Europa, waar ook kmo’s er dankbaar gebruik van maken. Een selfstorage-unit huren valt namelijk aanzienlijk goedkoper uit dan een vergelijkbare oppervlakte in een kantoorgebouw. Gosselin biedt Self Storage aan in Deurne en Brasschaat.