Self Storage Opslagruimtes Units Boxes

Opslagruimte huren als particulier?

Flexibel, kwalitatief en veilig
Gosselin selfstorage voor particulieren is klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Wij bieden een oplossing op maat voor elk opslagprobleem met ons breed aanbod aan opslagruimtes gelegen in Antwerpen. Vragen? Wij staan je graag te woord!
Gosselin self storage is net

Netheid

De opslagruimtes bevinden zich in een ultramodern verwarmd gebouw, zijn proper en kunnen enkel met een persoonlijke toegangscode betreden worden.
Gosselin self storage is makkelijk bereikbaar

Bereikbaarheid

Onze opslagruimtes liggen centraal gelegen nabij Antwerpen en de Antwerpse haven in Deurne. De units zijn toegankelijk via brede gangen en deuren en een goederenlift.
Gosselin self storage is flexibel

Flexibel

Bij Gosselin self storage kan je kosteloos overstappen naar een ander formaat opslagruimte en de opzegtermijn bedraagt slechts twee weken.
Gosselin self storage is veilig

Veiligheid

Er is permanente camerabewaking in ons ultramodern gebouw en een sprinklersysteem om brandveiligheid te garanderen.
Gosselin Self storage voor privé opslag

Je wil een extra opslagplaats?

Heb jij ook meer materiaal dan dat er in je garage of berging past? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kan je als particulier je kerstspullen of kampeermateriaal stockeren. Wij bieden een oplossing op maat voor elk opslagprobleem met ons breed aanbod aan opslagruimtes gelegen in Antwerpen. Onze storage-units zijn beveiligd, verwarmd en betaalbaar!

Geen flauw idee hoeveel je opslagruimte je gaat kosten? Bekijk onze lijst met tarieven hier! Wil je liever persoonlijk advies? Bel dan gratis met onze experten en zij helpen je met veel plezier verder. Zo weet je precies welke opslagruimte je kan huren.

Dozen nodig? Bezoek onze boxshop!

Jochen huurt een storage box met zijn vrienden

“Wij gaan elk weekend met de koersfiets op pad, maar niemand heeft genoeg plaats om zijn fiets te stockeren. Daarom zochten we naar een centraal gelegen punt waar we ons materiaal konden opbergen. Elk weekend verzamelen we hier en vertrekken we op rondrit vanuit onze storage box. Je zit hier ook meteen aan het Albertkanaal en daar is het altijd mooi fietsen. Dat ze zo vroeg toegankelijk zijn is een luxe, want we vertrekken goed op tijd zodat we voor het avondeten zeker thuis zijn.”

Katrien verzamelt haar uitzet in een opslagruimte

“Ik ben van plan om een eigen stek te kopen en ben al volop tweedehands meubeltjes aan het zoeken. Bij mijn ouders is er niet genoeg plaats om deze allemaal te stockeren, dus huur ik tijdelijk een storage box bij Gosselin. Ik vind het super handig dat je niet van een minimumtermijn afhangt en slechts een opzeg van twee weken hebt. Zo kan ik meteen verhuizen zodra ik mijn droomwoonst gevonden heb! De zetels en kasten konden we met de goederenlift heel vlotjes tot aan de opslagruimte brengen en de verhuiskarretjes spaarden onze ruggen (lacht).”

Achmed stockeert materiaal voor alle seizoenen

“Ik ben skileraar in de winter en surfinstructeur in de zomer. Dat betekent dat ik een snowboard, ski’s, een surfboard en een heleboel andere zaken moet kunnen opbergen. Omdat ik weinig thuis ben woon ik in een klein appartementje. Daar is dus geen ruimte voor zoveel materiaal. Bij de self-storage van Gosselin vond ik de perfecte oplossing. En als ik ooit beslis om nog andere sporten te gaan doen, kan ik kosteloos overschakelen naar een grotere storage box. Ideaal!”
Reserveer je opslagruimte nu
Gewenste opslagruimte
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
De gegevens die je verstuurt, worden alleen gebruikt om je aanvraag te behandelen. Door op 'indienen' te klikken verklaar je akkoord te gaan met onze privacy policy.