Self Storage Opslagruimtes Units Boxes

Opslagruimte huren als bedrijf?

Toegankelijk, veilig en kwalitatief
Gosselin self storage is altijd toegankelijk

Toegankelijkheid

De opslagruimtes zijn elke dag toegankelijk van 6h tot 20h.
Gosselin self storage is veilig

Veiligheid

Er is 24/7 camerabewaking en de opslagruimtes zijn brandveilig.
Gosselin self storage heeft een waterpas vloer

Vlakke vloer

De self storage is een ultramodern gebouw met brede gangen en vlakke vloeren.
Gosselin self storage is net

Netheid

De opslagruimtes bevinden zich in een ultramodern verwarmd gebouw, zijn proper en kunnen enkel met een persoonlijke toegangscode betreden worden.
Gosselin self storage is makkelijk bereikbaar

Bereikbaarheid

Onze opslagruimtes liggen centraal gelegen nabij Antwerpen en de Antwerpse haven in Deurne. De units zijn toegankelijk via brede gangen en deuren en een goederenlift.
Gosselin Self storage verhuurt ook aan bedrijven

Wil je een bedrijfje beginnen en heb je nog niet het nodige kapitaal om een pand aan te kopen? Of wil je als bedrijf gebruik maken van onze opslagruimtes als archief? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een oplossing op maat voor elk opslagprobleem met ons breed aanbod aan opslagruimtes gelegen in Antwerpen. Onze storage-units zijn beveiligd, verwarmd en betaalbaar!


Geen flauw idee hoeveel je opslagruimte je gaat kosten? Bekijk onze lijst met tarieven hier! Wil je liever persoonlijk advies? Bel dan gratis met onze experten en zij helpen je met veel plezier verder. Zo weet je precies welke opslagruimte je kan huren.

Dozen nodig? Bezoek onze boxshop!

Alina droomt van haar eigen kledingzaak

“Mijn eigen boetiek! Dat is mijn streefdoel, maar voorlopig heb ik daar nog niet genoeg budget voor. De nieuwe collecties verkoop ik vanuit mijn eigen huis, maar de andere kleren stockeer ik in een storage box. Ik nam het grootste formaat zodat ik er kledingrekken kon plaatsen en toch genoeg ruimte heb om erin rond te wandelen. Zelf woon ik vlakbij dus als iemand interesse heeft in een stuk kan ik het heel gemakkelijk even komen ophalen.”

Pavel is zelfstandig loodgieter zonder magazijn

“Ik heb jarenlang voor een baas gewerkt, maar sinds enkele maanden ben ik zelfstandig geworden. Omdat mijn vrouw liever geen afvoerbuizen en andere leidingen in huis heeft, besloot ik om een opslagruimte te huren. Met de gratis parking voor de deur is het makkelijk om dagelijks even te passeren en het benodigde materiaal op te pikken. En ’s avonds vooraleer ik naar huis ga, kom ik de camionette weer uitladen. Zo is iedereen tevreden.”

Astrid gebruikt haar opslagruimte als archief

“Dit jaar vier ik het twintigjarig bestaan van mijn boekhoudkantoor. Tijdens die jaren heb ik heel wat dossiers verzameld en met de uitbreiding van mijn personeelsbestand is de archiefruimte ook een bureau geworden. Omdat we deze documenten toch graag bijhouden gingen we op zoek naar een oplossing. Die hebben we gevonden in een storage unit bij Gosselin. We moeten hier eigenlijk nooit zijn, maar onze dossiers staan zo toch brandveilig en droog.”
Reserveer je opslagruimte nu
Gewenste opslagruimte
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
De gegevens die je verstuurt, worden alleen gebruikt om je aanvraag te behandelen. Door op 'indienen' te klikken verklaar je akkoord te gaan met onze privacy policy.