Self Storage Opslagruimtes Units Boxes

Self Storage FAQ

Het antwoord op veelgestelde vragen

UNITS

Wat is selfstorage?

Gosselin Self Storage biedt tijdelijke of permanente opslagruimtes op maat aan, zowel voor particulieren als voor bedrijven. De individuele ruimtes zijn proper, droog en 24h/24h beveiligd en toegankelijk met een eigen numerieke code.

Hoe groot zijn deze opslagruimtes?

Gosselin Self Storage biedt units aan van 6 m³ tot 60 m³. Op onze site staan de verschillende maten van units vermeld met bijhorende tarieven. Je huurt bij Gosselin een ruimte die volledig voldoet aan jouw behoefte.

Wat mag ik opslaan?

Bijna alle goederen behalve ontvlambare of chemische stoffen, bederfbare levensmiddelen, dieren, illegale goederen of gestolen goed.

Waar kan ik terecht voor informatie?

Onze kantoren zijn gelegen in Deurne, Merksemsesteenweg 148. Klik hier voor de openingsuren.

Kan ik elektronisch betalen?

Ja, je kan ter plaatse met bancontact betalen voor je waarborg en eerste maand huur. Nadien wordt er maandelijks een factuur opgestuurd per post of per mail.

Hoe kan ik een ruimte reserveren ?

Wanneer je geïnteresseerd bent in het huren van een opslagruimte kan je best tijdens de kantooruren langskomen. Zo kunnen we je een rondleiding geven en de mogelijkheden overlopen voor het huren van een unit. Tijdens deze afspraak maak je ons jouw wensen duidelijk zodat wij jou een volledige offerte op maat kunnen bezorgen. Van zodra je akkoord gaat, stellen wij het contract op en kan je beschikken over de gehuurde unit na betaling van de waarborg en de eerste maand huur.

Hoe dient men het huurcontract op te zeggen?

Opzegging van de huur dient uiterlijk 14 dagen te gebeuren voor elke eerste van de maand. Dit dient schriftelijk te gebeuren, per fax,  per e-mail  of persoonlijk op kantoor.

Wat is de minimale duur van een contract ?

Gosselin Self Storage werkt met maandelijkse contracten die op het einde van de maand van rechtswege verlengd worden met één maand.

Vanaf wanneer kan ik over mijn unit beschikken?

Vanaf het moment dat de klant de waarborg en de eerste maand huur betaald heeft kan men onmiddellijk over zijn unit beschikken. Indien men in opdracht van een bedrijf werkt dient men tevens het btw-nummer voor te leggen alsook een visitekaartje.

Zijn er bijkomende kosten?

Naast de éénmalige administratiekost van 10,00 Euro en de aankoop van een cilinderslot 10,00 Euro zal enkel de maandelijkse terbeschikkingstellingsvergoeding aangerekend worden.

Hoe moet ik betalen?

Bij ondertekening van het huurcontract dient men de eerste maand huur en de waarborg te betalen. Dit kan ter plaatse met bancontact. Nadien zal er maandelijks een factuur per post of per mail opgestuurd worden.

Wanneer krijg ik mijn waarborg terug?

De waarborg op de opslagruimte krijgt men terug aan het einde van het huurcontract en nadat de werknemer het contract heeft afgetekend met "bezem schoon". De waarborg wordt enkel via overschrijving binnen de 7 werkdagen op rekening van de klant overgemaakt.

Mag ik in mijn unit werken of handel drijven?

Om veiligheidsredenen is het ten strengste verboden om in de units te werken of handel te drijven. Bij inbreuk kan de verhuurder het contract onmiddellijk stop zetten zonder enige vorm van opzegvergoeding.

Moet ik voor karretjes zorgen?

Je kan gratis gebruik maken van verhuiskarretjes.

Kan ik van unit wisselen ?

Je kan ten allen tijde zonder kosten van unit wisselen.

Kunnen jullie voor vervoer zorgen?

Voor vervoer naar jouw opslagruimte kan u beroep doen op onze eigen verhuisafdeling via info@gosselinselfstorage.be Je vraag zal dan binnen de 24u behandeld worden.

Kan ik ook dozen aankopen ?

Je kan ter plaatse dozen aankopen of online bestellen.

GOEDEREN

Hoe lang kan ik mijn goederen opslaan?

De huurperiodes variëren vanaf minstens één maand zonder maximumperiode. Het huurcontract wordt zonder opzeg iedere maand van rechtswege verlengd. 

Wanneer kan ik bij mijn goederen terecht?

Je kan alle dagen in jouw unit terecht van 06u00 tot 20u00.

Staan mijn goederen veilig ?

Jouw goederen worden opgeslagen binnen een beveiligde site waar enkel bevoegde personen toegang hebben door middel van een numerieke toegangscode. Tevens is er 24h/24h camerabewaking zowel binnen als buiten het gebouw.

Zijn mijn goederen verzekerd?

De goederen die in jouw ruimte staan opgeslagen zijn niet verzekerd. Wij raden ten stelligste aan om contact op te nemen met jouw verzekeraar, alvorens een huurcontract af te sluiten. Indien gewenst kan je bij Gosselin ook een verzekering afsluiten. Bij ondertekening van het contract krijg je hierover meer info.

Wat is de beste manier om mijn goederen op te slaan ?

Zorg ervoor dat de zwaarste goederen onderaan staan zodat je de lichtere er bovenop kan plaatsen. Een sofa kan je best rechtop plaatsen om extra ruimte te creëren. Gebruik lades in de kasten als extra stockeerruimte. Gebruik papieren dekens indien je meubilair op elkaar gaat stapelen (ter plaatse verkrijgbaar in onze shop). Indien je geregeld in je box dient te zijn, voorzie dan kleine gangen zodat jouw goederen makkelijk bereikbaar zijn.

Reserveer je opslagruimte nu
Gewenste opslagruimte
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
De gegevens die je verstuurt, worden alleen gebruikt om je aanvraag te behandelen. Door op 'indienen' te klikken verklaar je akkoord te gaan met onze privacy policy.