Self storage nieuwsberichten

Welkom in de nieuwssectie

Car Storage ziet verdubbeling in verhuurde plaatsen

De Gosselin Car Storage, gelegen aan de Merksemsesteenweg in Deurne, kende op één jaar tijd een verdubbeling in het aantal verhuurde autostaanplaatsen. Zowel oldtimers, als sportwagens en dagelijkse auto’s worden er gestald.

“Zo'n veertig staanplaatsen zijn nu verhuurd”, zegt Philip Corens, manager van de Self Storage en Car Storage. “Er is keuze uit een staanplaats met of zonder druppellader en het volledige gebouw is voorzien van moderne bewakingssystemen die alles continu in de gaten houden.”

In de winter staat de Car Storage steeds goed vol omdat veel klanten hun oldtimer dan graag binnen zetten. “Ook de nieuwe regels met betrekking tot emissiezones zorgen ervoor dat meer mensen parking zoeken buiten de stad. Dieselauto’s van voor 2009 en benzineauto’s van 1992 mogen daar niet meer binnen. Onze storage is daarvoor ideaal gelegen.”

Car storage
Car storage

SeaSunRally verzamelt rallywagens aan Gosselin car storage

Voor een privé evenement van SeaSunRally werden de deelnemende rally wagens verzameld aan de Gosselin car storage. Alle 26 wagens doorliepen een document control en werden voorzien van een GPS systeem alvorens ze enkele dagen achter slot en grendel verdwenen.
Self storage

Gosselin Self Storage: budgetvriendelijke opslagruimte

In de VS huurt de helft van de Amerikanen opslagruimte buitenshuis. Het ‘selfstorage’-concept waaide over naar Europa, waar ook kmo’s er dankbaar gebruik van maken. Een selfstorage-unit huren valt namelijk aanzienlijk goedkoper uit dan een vergelijkbare oppervlakte in een kantoorgebouw. Gosselin biedt Self Storage aan in Deurne en Brasschaat.
Uitbreiding van de self storage in Deurne

Self storage blijft uitbreiden

De Gosselin Self Storage is al acht jaar een succesverhaal. In juni vond de vierde uitbreiding plaats sinds de start van de opslag units in 2014. Een interview met Philip Corens.